Indkøbskurven er tom.
Ring til en bog på Roskilde Festival
Ring til en bog på Roskilde Festival

ROSKILDE FESTIVAL
Af Tina Kristensen.

26.06.2018.

Årets Roskilde Festival byder på et pakket kunstprogram med masser af performance, installationer, videoværker og andet godt. Et af årets spændende projekter er Telefonbogen skabt af det danske forlag Baggaardsbaroner.

Festivalformatet indbyder til at de levende og publikumsinvolverende medier kan udfolde sig. Her har man alletiders platform. Det vrimler med gæster, der er mere end almindeligt åbne for nye oplevelser og gerne lader sig involvere – måske styrket af en øl eller to.

Et af de spændende projekter på årets festival, der inviterer publikum til interaktion, er Telefonbogen, skabt af det danske forlag Baggaardsbaroner, et anonymt forlag der med egne ord: ”…er et mentalt fristed og en udgivelsesplatform, hvor ingen er for blæste til at lege med. Skæve børn leger bedst, du ved. Det er litteratur i øjenhøjde og uden så meget pis.”

På Roskilde Festival har Baggaardsbaroner omdannet en telefonboks til et mikrobibliotek, hvor de glade festivalgæster kan træde ind, løfte røret og ringe op til undergrundens bøger. Du kan ringe til alt fra ungdomsbøger, feberdrømme, oplæsninger med musik og fuglekvidder til dystopiske neonnoir. Alle bøgerne er indtalt af forfatterne selv.

Telefonbogen har været på turne i hele landet før den landede på festivalen, hvor den kan opleves i Camping West.

Læs mere om Baggaardsbaroner her


Telefonbogen, Roskilde Festival 2018. Foto: Baggaardsbaroner


 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer