Indkøbskurven er tom.
CPH:DOX - Årets dokufestival er skudt igang
CPH:DOX - Årets dokufestival er skudt igang

CPH:DOX.
20.03.2019.

Så er filmfestivallen Copenhagen DOX skudt godt i gang. 12 dage med kræs for filmelskere venter og også på kunstfronten er der stærke emner i spil. CPH:DOX er en af verdens største dokumentarfilmfestivaller med over 200 film der vises i hele landet.

I de kommende uger vil vi se nærmere på et udpluk af årets film, selvfølgelig som altid med ekstra fokus på Kunsten. Om man så er til Ai Weiwei, SUPERFLEX eller nogle af de mindre kendte (kunst)filmmagere – eller måske vil gå på opdagelse i de mere klassiske dokumentarer – så er der meget at hente i årets festivalprogram.

SUPERFLEX, Western Rampart, Filmstill. 

Et af de områder, hvor der helt sikkert er inspiration at hente for det kunstglade publikum, er i New:Vision.  New:Vision Award er konkurrencen for kunstfilm og grænsesøgende eksperimenter, både i det korte og lange format.

Vi dækker selvfølgelig også Europa Endlos, den stjernespækkede udstilling på Charlottenborg, der åbner som en del af et stort Europa-tema i samarbejde med CPH:DOX.

Og så ser vi nærmere på INTER:ACTIVE på Kunsthal Charlottenborg hvor der udstilles en række interaktive installationer. Derudover er der en VR-biograf, hvor man kan opleve de nyeste og mest innovative VR-film fra ind- og udland.

VR Art, Charlottenborg. CPH:DOX 2019.

Se det fulde program fra DOX her:

Rigtig god fornøjelse.

Billedet øverst:: Shed a Light, Laure Provost, 18 min, France, Belgium, 2019

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer