Indkøbskurven er tom.
MODEUGE: The Jewellery Room
MODEUGE: The Jewellery Room

Af Tina Kristensen. 15.08.2016.

Modeugen byder på en lang række events, hvor designere præsenterer deres nye kollektioner og mangt et showroom inviterer indenfor. Og det er ikke kun beklædningsdesign, der er i fokus denne uge.  

Magasinet Kunst var i fredags forbi Nikolaj Kunsthal, hvor The Jewellery Room præsenterede nye kollektioner fra en række store brands. Navne som Georg Jensen og Ole Lynggaard Copenhagen viste det nyeste nye frem og især når man kom tæt på og zoomede ind på detaljerne, var der meget at hente.

Der er højt til loftet i den gamle kirkebygning, der nu bruges som kunsthal. Lyset strømmer ind gennem de gotiske vinduer og får de mange smykker til at funkle. Når man bevæger sig rundt i salen, er det slående, hvor stor diversitet der er i udtryk og materialer. Opsætningen er små kunstværker i sig selv med alt fra svævende hænder (Bjørg Jewellery) til lagkagelignende podier (Sammie Jo Coxon).

Kommer man helt tæt på, kan man gå på opdagelse i et væld af motiver. Der er ringe med dyremotiver (Nord by Thomsen), en gylden tommeltot (Hasla) og ditto gylden ananas (by Cry).

Råstyrke og bløde former
Georg Jensen byder blandt andet på smukt udformede sølvarmbånd med de velkendte bløde konturer og hos Marlene Juhl Jørgensen finder man masser af råstyrke og kant i serien SIOUX CITY.  


By Cry

Hasla


Marlene Juhl Jørgensen
Georg Jensen. Sølvarmbånd med blå topaz.

Om The Jewellery Room
The Jewellery Room er en platform, der arbejder på at skabe forbindelse mellem smykkebrands og modeverdenen, og det sker blandt andet med events, som den der fandt sted i Nikolaj Kunsthal i fredags. Bag The Jewellery Room står duoen Pernille Møbjerg Knudsen og Charlotte Møbjerg Ansel-Henry.

Med i Nikolaj Kunsthal var følgende brands: Shamballa Jewels, Ole Lynggaard Copenhagen, Georg Jensen, Pandora, Marlene Juhl Jørgensen, Dulong Fine Jewelry, Sammie Jo Coxon, Sif Jakobs Jewellery, Carré Jewellery, Maria Black Jewellery, Vibe Harsløf, Pilgrim, Sophie by Sophie, Bergsoe Jewellery, Bjørg Jewellery, Mumbai Stockholm, Kinz Kanaan, BOX jewelry, Isabel Lense, Blue Billie, By Cry, BodhiTree Jewels, Paula Hagerskans.

www.thejewelleryroom.dk

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer