Indkøbskurven er tom.
MODEUGE: Designpølser og kampsport med Vibskov
MODEUGE: Designpølser og kampsport med Vibskov

Af Tina Kristensen. 12.08.16.

Modeugen er i fuld gang og den byder traditionen tro på mangt et visuelt modeshow.

En af de designere, der er kendt for at levere de mere spektakulære af slagsen er Henrik Vibskov. Da han onsdag aften præsenterede sin SS17 kollektion, var det med slagtermestre og ophængte (strik)pølser i tykke bundter som baggrund - og det foregik selvfølgelig i Kødbyen.

Under titlen ”Salami - The Kitchen of The Non Existing” mødes kamsport og kødkultur i skøn forening. Kalligrafiske skildringer af pølser og doughnuts er bare nogle af de finurligheder, der gemmer sig i stoffet ved nærmere eftersyn – man skal tæt på, for at få det hele med.  

Catwalk. Foto: Victor Jones

Man får lyst til at røre
Som modellerne defilerer forbi, kan man ikke lade være med at bemærke de mange forskellige strukturer og overflader i materialet. Fra de bløde detaljerede striktrøjer med pølsemotiver og de smukke, luftigt flagrende doughnutmøstrede klæder til de skarpt skårede, rød- og hvidprikkede outfit.   

Catwalk. Foto: Victor Jones

Om Henrik Vibskov
Henrik Vibskov arbejder i et krydsfelt mellem design, musik, performance, scene- og installationskunst og modeshowet i onsdags var et skønt mix af disse felter. Det er ikke kun på catwalken man kan opleve hans mangfoldige udtryk. For et par år siden havde han for eksempel en stor solopræsentation på Kunstforeningen GL STRAND, hvor han udfoldede sig på hele 1. og 2. sal med en stor totalinstallation.

Henrik Vibskov. Foto: Alastair Philip Wiper

Med udstillinger på bl.a. GL STRAND, Trapholt og diverse designmuseer, kunsthaller og gallerier, samarbejde med Hotel Pro Forma og Jeppe Hein, for bare at nævne nogle få, så er der ingen tvivl om, at her er tale om en kunstner, der har mange jern i ilden og arbejder bredt.

Profilbillede:Catwalk. Foto: Victor Jones

www.henrikvibskov.com

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer