Indkøbskurven er tom.
Northmodern i Bella Center 18. til 20. august.
Northmodern i Bella Center 18. til 20. august.

Af Tina Kristensen.
16.08.2016.

Torsdag åbner Northmodern messen i Bella Center. Forventningerne er høje efter en flot messe i januar, der bød på tekstilkunst, live pottemageri og et kig på tidens trends. På denne messe finder du møbeldesign, tekstilkunst og alt hvad hjertet begærer til indretning af det moderne hjem og så lidt til. 

Det er imponerende, så stor variation i materialer og udtryk, man finder på Northmodern. Hvad end det drejer sig om lamper, møbler eller noget helt tredje, så er der lagt vægt på kreativitet i både udformning og struktur. Det er blandt andet en af de ting, der gør Northmodern interessant også for den særligt kunstglade gæst. Vil man ren billedkunst, skulptur og installation, så er det selvfølgelig Art Copenhagen og andre deciderede kunstmesser, man skal kaste sig ud i, men for de, der værdsætter design og kunsthåndværk, så er der god inspiration at hente her.

Elkeland

Det nyeste nye
Der bliver på Northmodern lagt vægt på at vise upcomming designere og unge talenter, og det er altid spændende at få et indblik i det nyeste nye. Også denne gang kan man på messen opleve en særudstilling med KADKs elever (Det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for arkitektur, design og konservering). En afdeling jeg i særlig grad glæder mig til, efter sidste messes mange skønt skæve, kreative indslag. Her finder man nogle gode bud på fremtidens design i form af for eksempel fleksible møbler og det skal blive spændende at se, hvad de har at byde på denne gang.


Novel Cabinet Makers

De etablerede.
De etablerede brands byder ofte i lige så høj grad på innovative og overraskende nyheder. Med på messen er en række store danske brands såsom Fredericia, Engelbrechts, One Collection, Mater, Paustian, New Works, Woud, Broste, Munk Collective, Pholc og Rewired. Og mon ikke de har spændende nyt i ærmet. Udover de mange stærke danske indslag er der masser af markante international brands som for eksempel Arper, Baux, Kasthall, Offect, Resident, Stellarworks, Zeitraum og Zero Lighting.

Caldwell Creative Studio

På messen i år kan du opleve alt fra en bæredygtig bil til nye talenter, talks og design i mange afskygninger.

Læs mere på www.northmodern.com.

Northmodern finder sted I Bella Center torsdag d. 18. – lørdag d. 20. august 2016.
Åbningstider:
Torsdag: 9-18
Fredag 9-18
Lørdag 9-17

Pofilbillede: Space Magazine

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer