Indkøbskurven er tom.
STOR JULEKONKURRENCE
STOR JULEKONKURRENCE

Konkurrence: Vind Quartet

VIND Hans Bøllings klassiker, Quartet!

Du kan deltage i lodtrækningen ved at like konkurrenceopslaget på vores Facebookside.

Vi trækker den heldige vinder d. 30. december kl. 12.00.  Vinderen får direkte besked via Facebook.

Læs konkurrencebetingelserne nederst på siden.

TIDLØSE LINJER I ENDELØSE KOMBINATIONER

Siden deres grundlæggelse i 2004, har den danske designvirksomhed ARCHITECTMADE specialiseret sig i at genopdage produkter tegnet af det 20. århundredes helt store danske arkitekter. Nogle produkter har været i produktion tidligere, imens andre nu realiseres for allerførste gang.

Hans Bølling tegnede Quartet i 1976, og lysestagerne produceres i dag af ARCHITECTMADE. Bølling var inspireret af naturens formsprog til Quartet. Måden hvorpå blade hvirvler rundt på jorden og skaber nye dynamiske kurver, mønstre og formationer. På samme måde kan Quartet forenes af fire enkeltstående stager i et væld af forskellige sammenstillede udtryk, der illustrerer naturens dynamik. Quartet er lavet af massivt, spejl-poleret, rustfrit stål i en firkant med organisk form. Hver enkelt stage former sig som en bølge op i en spids, hvor ét hjørne er hævet over de tre andre.

Hans Bølling graduerede fra Kunsthåndværkerskolen i 1949, og fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1960. Han åbnede sin egen tegnestue, hvorefter han i slutningen af 1960’erne begyndte et samarbejde med sin svigerfar, arkitekten Axel Wanscher. Bølling har desuden arbejdet med Peter Collin og Flemming Behnke. Han er blandt andet kendt for flere større byggeprojekter, som Kerteminde Rådhus, såvel som adskillige sommerhuse og familieboliger i Nordsjælland.

Derudover har Bølling igennem sin arkitektkarriere skabt betragtelige mængder af møbler og andre designs. Bøllings mest kendte design omfatter i dag det originale bakkebord fra 1963, som i dag produceres af Brdr. Krüger, såvel som en mangfoldig samling af træfigurer.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Forlaget Kunst, Nikolaj Plads 26, 1067 København K, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet- og drives ikke af Meta Platforms, Inc.
De oplysninger, der opgives, vil udelukkende blive brugt i denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en Facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en Facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook til enhver tid. Præmien sendes ikke til adresser udenfor Danmark.   

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst eller Magasinet Arkitektur/Design, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 2 kasser Hans Bøllings Quartet (Der er 2 i hver, så man får i alt fire stk. til en samlet værdi á 1798 kr.). Der udloddes 1 præmie. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Stagerne sendes direkte til vinderen. OBS. Vi sender ikke præmier til adresser uden for Danmark.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra den 15/11 2023 til den 30/12 2023 kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via Facebook og skal indsende sin mail og adresse senest tre dage efter, at de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. Ansatte på Forlaget Kunst må ikke deltage.

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer