Indkøbskurven er tom.
ALLEHELGENSKONKURRENCE - Vind biografbilletter til MIRAKLET I GULLSPÅNG
ALLEHELGENSKONKURRENCE - Vind biografbilletter til MIRAKLET I GULLSPÅNG

Vind biografbilletter til MIRAKLET I GULLSPÅNG

KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder 3x2 biografbilletter til filmen MIRAKLET I GULLSPÅNG instrueret af Maria Fredriksson.

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de tre heldige vindere tirsdag d. 31. oktober 2023, kl. 12.00.

MIRAKLET I GULLSPÅNG har biografpremiere den 16. november i udvalgte biografer.

Om filmen
Virkeligheden overgår fantasien i årets vildeste dokumentar. Et tegn fra Gud får to norske søstre til at købe en lejlighed i den lille svenske by Gullspång. Da de tropper op på ejendomsmæglerens kontor, får de et mindre chok, for sælgeren af lejligheden ligner en tro kopi af deres søster, som begik selvmord 30 år tidligere. Der er lagt i ovnen til en eventyrlig familiegenforening, men så tager handlingen adskillige uventede drejninger - og man begynder at spekulere over, hvorvidt David Lynch måtte have haft en finger med i spillet.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Nikolaj Plads 26, 1067 København K, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 3x2 biografbilletter til filmen ’KALD MIG LUCÍA’. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, og kan anvendes fra og med premieredatoen.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra mandag d. 16/10 2023 til tirsdag d. 31/10 2023, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer