Indkøbskurven er tom.
Velgørenhedsauktion for Børns Vilkår 29. marts
Velgørenhedsauktion for Børns Vilkår 29. marts

Nyhed. 17.03.2022.

Den 29. marts afholder Bruun Rasmussen og Curated by Jens-Peter Brask en stor velgørenhedsauktion, hvor overskuddet går ubeskåret til BørneTelefonen.

Auktionens formål er helt specifikt BørneTelefonen, der siden 1987 har været drevet af Børns Vilkår. BørneTelefonen er et rådgivningstilbud, hvor børn og unge kan ringe ind og få råd om forskellige situationer i deres liv. Lige nu er BørneTelefonen i en situation, hvor flere desværre ringer forgæves, da der er kø til telefonerne om aftenen. Derfor er der brug for midler til at rekruttere og uddanne flere frivillige.

”Vi synes, at det arbejde, som BørneTelefonen laver for børn, der har brug for hjælp, er enormt vigtigt, og det er en sag, vi meget gerne vil støtte hos Bruun Rasmussen. Vi har en stor platform og mange kunder med stigende interesse for samtidskunst, så på den måde kan vi som auktionshus være med til at sætte rammerne for en velgørenhedsauktion, der forhåbentligt kan indbringe penge til de børn, der har brug for det,” udtaler Niels Boe-Hauggaard, vurderingsekspert i moderne kunst hos Bruun Rasmussen.

Mie Olise Kjærgaard. Uden titel, 2021. Signeret. Akryl på lærred. 40x30cm

På auktionen kan man købe kunst af førende danske samtidskunstnere, såsom Christian Lemmerz, Julie Nord, Maria Rubinke og Kristian Touborg, der tilsammen har doneret 36 værker til auktionen.

Curated by Jens-Peter Brask kuraterer kunst for private, organisationer, gallerier og museer over hele verden. Med en fælles passion for samtidskunst er Bruun Rasmussen, Jens-Peter Brask og en række af de mest toneangivende navne på den danske samtidskunstscene gået sammen om at rejse penge til Børns Vilkår.

Maria Rubinke. Uden titel, 2022. Signeret. Polykromt dekoreret porcelæn på sokkel af træ. Højde 34cm.

”Efter at være blevet far for 13 måneder siden, kan jeg mærke, hvor meget børn betyder. Der sker frygtelige ting ude i verden, men vi skal også huske vores børn herhjemme. Derfor synes jeg, at det er vigtigt at støtte en organisation som Børns Vilkår. Jeg er meget glad for, at der er så mange dygtige danske samtidskunstnere, som har lyst til at donere et værk til formålet,” siger Jens-Peter Brask, kurator hos Curated by Jens-Peter Brask.

Du kan se det digitale katalog med de 36 kunstværker her.

Auktionen er online og finder sted den 29. marts kl. 19. Man kan allerede nu byde på værkerne her.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer