Indkøbskurven er tom.
CPH:DOX klar med tre nye scener på årets festival
CPH:DOX klar med tre nye scener på årets festival

CPH:DOX.
14.03.2022.

Årets CPH:DOX venter lige om hjørnet, og i år åbner tre nye scener på henholdsvis Statens Museum for Kunst (SMK), Nationalmuseet og Kunsthal Charlottenborg.

De tre store kulturinstitutioner har i samarbejde med CPH:DOX kurateret hvert deres særlige program, der bl.a. vil kunne opleves i tre spritnye pop-up biografer: SCIENCE:CINEMA, ART:CINEMA og SOCIAL:CINEMA.

Videnskab på Nationalmuseet (25.-27. marts)

På Nationalmuseet er videnskaben i fokus. Så om du er interesseret i det ydre rum, kunstig intelligens, økosystemer eller noget helt fjerde, er dette et program du skal dykke ned i.

Der er også mulighed for at tage en tur til det ydre rum, når komikeren Christian Fuhlendorff og lektor i astropartikelfysik Mads Toudal Frandsen undersøger et af universets største mysterier, mørkt stof. 

Videnskabsscenen er udviklet og præsenteret i samarbejde med Nationalmuseet, Region Hovedstaden, Ingeniørforeningen IDA, Copenhagen Business School og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Læs mere om programmet her.

Samfundsdebatter på Kunsthal Charlottenborg (28.-30. marts)

Højaktuelle samfundskritiske dokumentarer og talks er på programmet på Kunsthal Charlottenborg. Statslig censur og uafhængige medier i Rusland. Klimapolitik, kvindelige aktivister og New Green Deal i USA. Unges mentale helbred og drømme for fremtiden i Østgrønland er blot nogle af de emner der bliver taget op på samfundsscenen.

Samfundsscenen er udviklet og præsenteret i samarbejde med Kunsthal Charlottenborg, Region Hovedstaden, Human Rights Watch, IMS (International Media Support), Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp. Læs mere om programmet her.

Kunst på SMK (1.-3. april)

Samarbejdet mellem CPH:DOX og SMK skydes igang med en helt særlig omgang SMK Fridays d. 1. april. Her kan man tage del i art talks, performance og kreative workshops. De følgende dage kan man blandt andet opleve en samtale om erindring og krigstraumer med filmskaberen Nataša Urban, en performance af musikeren Astrid Sonne og en moderne version af den klassiske opera med videoinstallationer, sang og 500 glas mælk. Læs mere om film og arrangementer her.

Kunstscenen på SMK er udviklet og præsenteret i samarbejde Region Hovedstaden og kunsten.nu.

CPH:DOX løber i år fra 23. marts til 3. april 2022 med filmvisninger og events rundt omkring i København - herunder de mange film og events på SMK, Nationalmuseet og Kunsthal Charlottenborg. Fra 1-10. april vil publikum desuden kunne opleve film på CPH:DOX’ streaming platform, hvor et særligt udvalg af årets film bliver vist.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer