Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder 5x2 biografbilletter til filmen Happy Together i Grand Teatret
KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder 5x2 biografbilletter til filmen Happy Together i Grand Teatret

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de 5 heldige vindere tirsdag d. 15. juni 2021, kl. 12.00.

Om filmen:
Wong Kar-wais ekstravagante kærlighedsdrama er også en roadmovie (af en slags). Filmen følger det homoseksuelle par Ho Po-wing (Leslie Cheung) og Lai Yiu-fai (Tony Leung), der rejser fra Hong Kong til Argentina for at finde sig selv og hinanden. Men da de kører mod vandfaldene ved Iguazu, går et eller andet galt.

Ho Po-wing forlader sin kæreste og begynder at tage sig betalt for sine seksuelle ydelser, mens Lai tager arbejde som dørmand på en tangobar i Buenos Aires og forsøger at spare sammen til sin hjemrejse. Smerte rimer på hjerte i en på én gang overvældende og gribende, æstetisk magtdemonstration fra Wong Kar-wai.”

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Bohrsgade 43, 1799 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 5x2 biografbilletter til filmen “Happy Together” i Grand Teatret. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i Grand Teatret, der viser filmen, fra og med premieredatoen d. 24. juni 2021.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra tirsdag den 8/6 2021 til tirsdag den 15/6 2021, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer