Indkøbskurven er tom.
VIP-lancering af arkitektur/design på AfterDAC d. 15. november
VIP-lancering af arkitektur/design på AfterDAC d. 15. november

NYHED. 05.11.2018. 

Kig forbi AfterDAC på Dansk Arkitektur Center i BLOX og få det nye magasin og et glas bobler.
Aftenen byder på musik, workshop, filmvisning, mad og andet godt.
Læs det fulde program her.

SÆRTILBUD kun for abonnenter af magasinet kunst og arkitektur/design:
Køb billet med 40% rabat: klik på dette link og skriv KUNSTEN i nederste felt. 

Lidt om magasinet
D. 22. november er dagen vores helt nye magasin om arkitektur, design og kunsthåndværk lander i kioskerne. Hele teamet bag magasinet har arbejdet dedikeret i mange måneder på at søsætte det nye blad, og vi er rigtig glade og stolte. Vi synes, at det er blevet et smukt og ikke mindst visuelt inspirerende magasin.

Målet med vores nye magasin er at udbrede kendskabet til både vækstlaget og den etablerede del af dansk design, kunsthåndværk og arkitektur. Vi besøger relevante udstillinger, snakker med folkene bag spændende projekter, og så sætter vi i hvert nummer fokus på et særligt område inden for arkitektur, design eller kunsthåndværk i en 16 siders temasektion.

Her i første nummer kigger vi nærmere på byggeriets materialer og taktilitet, og i de kommende udgivelser vil du blandt andet kunne læse om samtidens danske sølv, møbeldesign og meget andet.

Danmark er en designnation. Med navne som Arne Jacobsen, Werner Panton, Bjarke Ingels og Jørn Utzon er vi med i toppen også på internationalt plan. I vores lille nation er det kærligheden til håndværket, et udpræget fokus på materialer og en undersøgende tilgang til design, der præger feltet.

Der er helt utrolig mange spændende historier, der venter på at blive fortalt, udstillinger der skal ses og mennesker, du skal møde.

Vi håber, du bliver glad for vores nye magasin og glæder os til at holde dig opdateret.

Rigtig god læselyst.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer