Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE: VIND BOBBY!
KONKURRENCE: VIND BOBBY!

STOR KONKURRENCE.
VIND Hans Bøllings træfigur Bobby!

Tilmeld dig lodtrækningen ved at like konkurrenceopslaget på vores Facebookside

Vi trækker en vinder d. 6. april kl. 12.00, og den heldige får direkte besked. Læs konkurrencebetingelserne nederst på siden.

_____

Omtale
Af Josephine Ehlers

Et nyt familiemedlem

Hans Bøllings karakteristiske træfigurer, som i dag produceres af designvirksomheden ARCHITECTMADE, har fået endnu et familiemedlem. Hunden Oscar, som Hans Bølling designede tilbage i 1953, har fået en bror ved navn Bobby, lavet i valnøddetræ. 

Den danske designvirksomhed ARCHITECTMADE, grundlagt i 2004, specialiserer sig i at genopdage produkter tegnet af 1950’erne og 60’erne store danske arkitekter. Nogle produkter har tidligere været i produktion, mens andre produkter realiseres for første gang af ARCHITECTMADE.

Hans Bøllings træfigurer, som udover hundene Oscar og Bobby, også tæller blandt andet And og Ælling, Strit, Pessimisten og Optimisten, er nogle af de produkter ARCHITECTMADE har sat i produktion igen. Med deres karakteristiske og detaljerede design er figurerne tidsløse designklassikere. For eksempel deres bevægelige led og kombinationen af materialer - Bobbys ører er lavet af læder.

Hans Bølling er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i 1949, og derefter Kunstakademiets Arkitektskole i 1960. Han fik egen tegnestue, og i slutningen af 1960’erne begyndte han at samarbejde med sin svigerfar, arkitekten Axel Wanscher.

Senere samarbejdede han med vennerne Peter Collin og Flemming Behnke, og arbejdede på større byggeprojekter, blandt andet bolig-og kontorbebyggelser, kollegiebyggeri, rådhuset i Kerteminde, projekter i udlandet, samt private byggeprojekter som for eksempel sommerhuse i Nordsjælland samt familieboliger.

Udover de større arkitekturprojekter skabte Hans Bølling i løbet af sin karriere også flere design – og møbelprodukter. Et af de mest kendte er det originale bakkebord fra 1963 som produceres af Brdr. Krüger.

_______________

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Amagertorv 9, 1160 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid. Præmien sendes ikke til adresser udenfor Danmark.   

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af Hans Bøllings træfigur Bobby. Der udloddes 1 præmie. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Figuren sendes direkte til vinderen. OBS. Vi sender ikke præmier til adresser uden for Danmark. Ansatte på Magasinet Kunst må ikke deltage.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra den 29/1 2018 til den 6/4 2018 kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst.

 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer