Indkøbskurven er tom.
JULEKONKURRENCE - Vind biografbilletter til FALDNE BLADE
JULEKONKURRENCE - Vind biografbilletter til FALDNE BLADE

Vind biografbilletter til FALDNE BLADE

KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder 3x2 biografbilletter til filmen FALDNE BLADE instrueret af Aki Kaurismäki.

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de tre heldige vindere onsdag d. 20. december 2023, kl. 12.00.

FALDNE BLADE har biografpremiere den 25. december i udvalgte biografer.

Om filmen
Aki Kaurismäkis jury-prisvinder fra Cannes er en varm kærlighedsfilm fra det kolde Helsinki. To ensomme sjæle, der begge er på udkig efter kærligheden, mødes på en karaokebar. Vejen mod lykken skal dog ikke være så ligetil, og de to må overvinde flere strabadser, lige fra tabte telefonnumre til misforståede adresser, alkoholisme og en charmerende, herreløs hund, før de kan give kærligheden et skud. I Kaurismäkis klassiske retrostil (garneret med instruktørens velkendte, knastørre humor) kunne historien sagtens udspille sig for 50 år siden, hvis ikke det var for reportagerne fra krigen i Ukraine, der strømmer ud af den allestedsnærværende transistorradio.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Nikolaj Plads 26, 1067 København K, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 3x2 biografbilletter til filmen ’FALDNE BLADE’. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, og kan anvendes fra og med premieredatoen.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra fredag d. 24/11 2023 til onsdag d. 20/12 2023, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer