Indkøbskurven er tom.
Magisk december med juleklip og levende fortællinger i Musikkens Hus
Magisk december med juleklip og levende fortællinger i Musikkens Hus

Inspiration: 07.12.2021.
Fra torsdag den 25. november forvandles Musikkens Hus i Aalborg til et eventyrligt juleunivers med levende julemusik, juleklip og magiske rundvisninger med besøg af både professionel skuespiller, balletdanser og papirkunstner. Børn og voksne kan i nærvær og fællesskab dyrke deres indre skabertrang og kreere bæredygtigt julepynt af gamle nodepapirer fra Aalborg Symfoniorkester, mens de lytter til julefortællinger og julemusik i alle kroge af Musikkens Hus.

Et levende juleeventyr
Musikkens Hus, Aalborg Symfoniorkester og Museum for Papirkunst åbner dørene til et levende juleeventyr med harpespil, ballet og juleklip, hvor alle sanser aktiveres. Fra den 25. november kan børn og voksne hver torsdag, lørdag og søndag sætte virkeligheden på pause og træde ind i verden fuld af eventyr, når Musikkens Hus danner rammerne for sand julemagi.

Under de magiske julerundvisninger vil gæster kunne opleve et ægte poetisk juleeventyr med skuespiller Mikkel Kaastup, som vil fremføre fortællinger skrevet af manusforfatter og tidligere danmarksmester af poetry slam, Dennis Buchleitner. Alt sammen mens den dansende ballerina Emma McKenzie fra Den Kongelige Ballet og hendes levende bulldog vil fuldføre julefortællingen med eventyrlig dans.

Pressefoto: Nicolas Cho Meier / Musikkens Hus

Juleklip med Museum for Papirkunst
I samarbejdet med Museum for Papirkunst vil børn og voksne, som en del af rundvisningerne, drages ind i den verdensberømte psaligraf Bit Vejles univers med Ballerina Bulldog, der særligt sætter fokus på at lære børn og unge at være sig selv og stå ved den, de er – også på sociale medier.

Fantasien får frit løb og samværet fuldt fokus, når der skal kreeres bæredygtigt julepynt af gamle nodepapirer fra Aalborg Symfoniorkester til juleklip-workshop for hele familien.

Fra den 25. november vil der være julerundvisninger hver torsdag, samt lørdag og søndag. Rundvisningerne varer mellem 75-90 minutter.

Læs mere på musikkenshus.dk

Billedet øverst: Pressefoto: Nicolas Cho Meier / Musikkens Hus

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer