Indkøbskurven er tom.
Attention Københavner! Der er Art Week - af Mathilde Wendelboe
Attention Københavner! Der er Art Week - af Mathilde Wendelboe

NYHED: 19.08.15

Der er mange grunde til, at vi elsker København. Én er, at selv politisk og økonomisk modvind ikke kan afholde byens kunst fra at blomstre i farverige manifestationer og særprægede former. I de kommende ti dage fejrer Copenhagen Art Week kunsten i alle dens afskygninger, og mere end 50 udstillingssteder og projektrum vil ugen igennem understege København som en markant kunst-by

På fredag, den 21. august, går det hele løs...
 

Copenhagen Art Week 2015 løber denne august af stablen for tredje gang og præsenterer os endnu engang for et et spændende program. Kunst-ugen går på tværs og samler både gallerier, kunstmesser, museer, udstillingssteder og projektrum, der alle er med til at forme den mangfoldige kunst-uge.

Copenhagen Art Week

Ugens program der er spækket med udstillinger, debatter, ferniseringer, artists talks, saloner, guidede ture samt fester i kunstens tegn.
Alle events og udstillinger samles dette år under temaet Shared spaces. Et tema der indleder en interessant undersøgelse af de rum, vi deler i oplevelsen med kunsten, og som stiller spørgsmål ved det, der sker når vi arbejder med kunsten på tværs af forskellige rum.


Copenhagen Art Week

Temaet vil være særligt synligt i det offentlige rum, hvor københavnerne vil få nye og uventede møder med kunsten. Hold særligt øje i metroen hvor fire værker baseret på henholdsvis lyd, performance og video intervenerer med byens underjordiske puls og lader kunst og kollektiv trafik smelte sammen.


Copenhagen Art Week

Copenhagen Art Week

På åbningsaftenen, den 21. august, kan publikum desuden gå ombord på en særlig kunst-båd. Her kan du som passager være med til at skabe en ny duftserie med havnens vand og indgå i to kollektive lyd-og performanceværker. Båden sejler denne aften i anledning af åbning imellem dagens helt store attraktioner: CHART Art Fair på Charlottenborg Kunsthal og SMK Fridays der i dagens anledning er rykket ind på Afstøbningssamlingen ved Langlinje.


Copenhagen Art Week

Copenhagen Art Week

Resten af festivalens ni dage vil fortsætte i kunstens tegn med kunstoplevelser for enhver smag. Brede og såvel som mere alternative kunsttiltag vil ugen igennem give os indblik i, hvad der rør sig på kunstscenen lige nu.

 

Copenhagen Art Week er arrangeret af KUNSTEN.NU, og løber fra den 21. august til den 31. august  2015

Se hele programmet her

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer