Indkøbskurven er tom.
Nyt galleri åbner i dag
Nyt galleri åbner i dag

NYHED: 21.08.2015. Det er ikke kun Art Week og CHART der skydes i gang i København i denne weekend. Et nyt galleri er også kommet til og det åbner i aften med udstillingen ”A Dead Sound On The Final Stroke Of Nine” med værker af Erik Bendix (DK) og Daniel Peder Askeland (NO).   

Om galleriet
Bag det nye galleri står Eric and Martine Prince, der kommer fra Austin, Texas, i USA. Eric Prince er selv udøvende kunstner og har haft flere udstillinger i blandt andet USA, Frankrig og England. Prince Gallery CPH har til huse midt I København mellem Nørreport station og Rosenborg slot.

At galleriet åbner netop i dag hvor byen vrimler med kunstoplevelser er ikke et tilfælde.

”Copenhagen Art Week er en fantastisk begivenhed, der tilbyder mange spændende oplevelser. Jeg har arbejdet hårdt på, at få mit lille galleri gjort åbningsklart, og jeg glæder mig til at præsentere, åbningsudstillingen og møde det danske publikum, når byen summer af kunst,” siger Eric Prince.

Og i aften kan man så opleve Erik Bendix og Daniel Peder Askeland i det nyåbnede Prince Gallery CPH. 

Daniel Peder Askeland er født og opvokset i Norge. Han er uddannet fra kunstakademiet i Trondheim og Malmø og har udstillet i en række gallerier og udstillingssteder i Norden. Han arbejder nu i København.

Udstillingsfoto. Daniel Peder Askeland, Venligst udlånt af Prince Gallery CPH.

Daniel Peder Askeland. Venligst udlånt af Prince Gallery CPH.

Erik Bendix bor og arbejder i København og er uddannet på Goldsmiths University i London. Han har bl.a. udstillet på Saatchi Gallery i London og her i Danmark på Kunstnernes Efterårsudstilling på Den Frie og i SPRING 14 samt Kunstnernes efterårsudstilling i Aarhus Kunsthal.


Udstillingsfoto. Erik Bendix, Venligst udlånt af Prince Gallery CPH.


Erik Bendix. Venligst udlånt af Prince Gallery CPH.

Fakta:

Der er fernisering på udstillingen i aften kl. 18.00-21.30.
Udstillingen kan ses frem til d. 1. oktober.

Ud over udstillingerne vil der være en månedlig privat visning, ”Art, Wine & Dine”, hvor særligt indbudte kan opleve kunsten i mere hjemlige rammer i lejligheden ovenover galleriet.

Prince Gallery CPH
Hauser Plads 16A, København K
www.princegallerycph.com

Eric Prince. Venligst udlånt af Prince Gallery CPH.
 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer