Indkøbskurven er tom.
BIG BANG – Collective Matter
Scene, Film & Bøger

Kunstnerisk vandring gennem Aarhus Centrum har premiere 1. september.

FOROMTALE: Af Tina Kristensen
31.08.2021.

I morgen, 1. september, går det løs med en visuel scenisk oplevelse i det offentlige rum i Aarhus. Værket BIG BANG – Collective Matter inviterer publikum til at opleve koreografiske værker, skulpturer og dans under en kurateret vandring gennem Aarhus centrum.

Med start på Aarhus Teater går ruten over Bispetorvet til Elviraminde ved Klosterport med endestation (om man så må sige) ved Godsbanen. Forestillingen tager afsæt i temaet overgange; Tærskler, vi krydser og ritualer vi gennemgår.


Pressebillede: SVALHOLM.

Kunstnerisk leder og koreograf Nønne Mai Svalholm har inviteret multikunstner og designer Henrik Vibskov og en række toneangivende scenekunstnere til at samskabe BIG BANG - Collective Matter.

Hun fortæller:

”Jeg er utrolig glad for de vigtige og spændende samarbejder, jeg har med Henrik Vibskov, hele det kunstneriske team samt Aarhus Teater, Åbne Scene Godsbanen og Aarhus Festuge, der sammen med publikum er med til at skabe og løfte BIG BANG – Collective Matter.”


Danser Klara Ütke. Foto: Michael Harder.

Samme dato sidste år havde første del af BIG BANG – Collective Matter ”PRIMUS” premiere. Værket modtog flotte anmeldelser, så mon ikke også nærværende efterfølger bliver en succes?  Du er hermed indbudt til en anderledes kunstnerisk vandring gennem byen.

Læs mere på www.svalholm.dk
Køb billetter her

Billede øverst: Danser Klara Ütke. Foto: Michael Harder.

Fakta

Producent: SVALHOLM
Co-produktion: Aarhus Teater og Åbne Scene Godsbanen i samarbejde med Aarhus Festuge.  
Sted: Aarhus Centrum med start ved Aarhus Teater  
Spilleperiode: Fra den 1. til den 4. september 2021 
Spilletider i spilleperioden: Kl. 16, kl. 17, kl. 19 & kl. 20
Varighed: 2 timer og 15 minutter med pause undervejs
Rute: 2 km
Aldersgrænse: 12 år

Kunstnerisk leder & idé og koncept: Nønne Mai Svalholm 
Skulptur og installation: Nønne Mai Svalholm og Henrik Vibskov 
Skabende koreografer: Nønne Mai Svalholm, Marie-Louise Stentebjerg & Ida Elisabeth Larsen fra two-women-machine-show og Snorre Elvin Hansen fra DANSEatelier
Performere: Marie-Louise Stentebjerg & Ida Elisabeth Larsen, Snorre Elvin Hansen, Klara Utke Acs, Simone Wierød, Sarah Armstrong og SVALHOLMs 60+ performere.

Grafisk design: Sam Moore

Andet information: Der er plads til 40 publikummer pr. forestilling, og det anbefales at have fodtøj og påklædning på, der passer til vejret. Brugen af mobiltelefon er tilladt under værkoplevelsen, men der opfordres til, at publikum tager hensyn til både performere og det øvrige publikum.

Værket er støttet af Statens Kunstfond, Augustinus Fonden og Knud Højgaards Fond.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Ingen kommentar mulig