Indkøbskurven er tom.
GRAND KUNSTKLUB
Scene, Film & Bøger

På Grand Kunstklub kan man streame en håndfuld kunstfilm.

GRAND KUNSTKLUB

9. december 2020.
Af Camilla Holm Rautenberg.

I et samarbejde mellem LevelK og Grand Teateret kan man på streamingplatformen Grand Hjemmebio finde en håndfuld tilgængelige kunstfilm i sektionen Grand Kunstklub. Derudover udbyder platformen et hav af andre gode film.

I en tid hvor samfundet atter lukker ned i flere kommuner og hvor barer, cafeer, museer og biografer er nødsaget til at takke tidligt af for i år, er behovet for kunsten og filmen kun blevet endnu større. Men fortvivl ej! På Grand Hjemmebio kan man streame en masse film som du måske ikke nåede at se i biografen eller som du måske bare gerne vil gense. Heriblandt er en håndfuld kunstfilm i sektionen Grand Kunstklub, der samler film om malere og skulptører.


Klimt & Schiele: Eros and Psyche, 2018. Billed fra LevelK.

I Grand Kunstklub kan du bl.a. se dokumentaren om Frida Kahlo ”Viva la Vida” fra 2019 eller dokumentaren om Vincent van Gogh ”Van Gogh – Ved evighedens port” fra 2018. Indtil videre har Grand Kunstklub sektionen otte film som ellers ikke normalt er så let tilgængelige. Udover de otte kunstfilm, har Grand Hjemmebio mange flere film at byde på, som man kan gå på opdagelse i.


Frida: Viva la Vida, 2019. Billed fra LevelK.

Man kan både købe og leje film på hjemmesiden. Filmene er udvalgt efter hvilke de vurderer, er de bedste på filmfronten, og løbende vil der blive tilføjet flere film i temasektionerne. På deres Facebookside kan du holde dig nøje opdateret om hvilke nye film der tilføjes.

Hvis du har lyst til at udforske kunstfilmene på egen hånd kan det gøres her.

Billedet øverst: Frida Kahlo on White Bench. Billed fra LevelK.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Ingen kommentar mulig