Indkøbskurven er tom.
Dansker vinder Sony Awards
Dansker vinder Sony Awards

NYHED: Af Louise R. Christensen.

20. marts 2018.

Sony World Photography Awards har valgt deres vindere for 2018 og danskeren Mikkel Beiter har vundet to af priserne. Billedet Shapes of Lofoten vandt i den åbne kategori Travel og derudover faldt valget også på Mikkel Beiter i kategorien Danish National Award.

Vinderne udvælges af en jury. De skal finde en vinder i ti kategorier, hvor fotografer indsender hundredetusindevis af billeder fra cirka 200 lande. Inspirationen finder fotograferne i rørende møder med dyr eller mennesker, landskaber, sportsbegivenheder eller personlige portrætter.

Foto: Mikkel Beiter. Vinderværket i to kategorier til 2018 Sony World Photography Awards. Venligst udlånt af World Photography Organisation.

Den danske fotograf
Mikkel Beiter vandt med et fotografi taget i Norge med titlen Shapes of Lofoten. 320.000 indsendte motiver havde juryen at vælge imellem til de ti kategorier, hvor samtidsfotografiet er i fokus. Beiter er selvlært og arbejder primært med det fotografiske medie indenfor genrerne landskab og det vilde dyreliv. Han har tilbragt en del tid i Afrika og kommet tæt på det afrikanske dyreliv. Vinderværket er fra den nordlige polarcirkel i Lofoten, Norge.

Alle vinderne modtager det nyeste digitale udstyr af Sony, bliver udgivet i årsbogen 2018 og udstillet i London fra 20. april til 6. maj 2018. Vinderne deltager også i konkurrencen Open Photographer of the Year, hvor vinderen vil blive annonceret i London den 19. april 2018 og modtage $5.000 USD.

Foto: Andreas Pohl. Vinder i kategorien Open Architecture til 2018 Sony World Photography Awards. Venligst udlånt af World Photography Organisation.

Verdens fotografer
World Photography Organisation er en global platform for initiativer inden for fotografi. De sætter fokus på fotografer og deres billeder. Dette gør de ved at holde portfolie konkurrencer, hvor Sony World Photography Awards er én af de vigtigste enkelt foto-begivenheder, taget af en lokal fotograf. Derudover arrangerer de kunstmessen PHOTOFAIR - dedikeret til fotografi, den afholdes i både San Francisco og Shanghai.

Hvis du vil se spændende fotografier fra rundt i verden eller deltage i næste års konkurrence - se mere her:

https://www.worldphoto.org/

https://www.worldphoto.org/sony-world-photography-awards

Den danske vinder Mikkel Beiter har et website dedikeret til sine fotografier:

https://www.beiter.dk/

 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer