Indkøbskurven er tom.
Rettelse til apropos i nr. 4
Rettelse til apropos i nr. 4

Omtale: af Natascha Degnova 30.08.2016

I det nyeste nummer af magasinet, er der desværre blevet skrevet noget forkert i forhold til Kunsthal NORDs nye udstilling Uden Titel 16. Vi er kommet til at blande udstillingen Uden Titel 16 sammen med Kunsthallens anden udstilling Nordkraftudstillingen 16. Så vi synes lige, I skal have lidt korrekt info om Uden Titel 16.

I Splurge Myself (Video Screenshot), Kunstner: Ditte Ejlerskov

8 yngre kunstnere

På udstillingen Uden Titel 16 vises værker af otte yngre kunstnere, der alle kommer fra anerkendte kunstakademier og som er ved at etablere sig godt på den danske og internationale kunstscene. Kunstnerne er blevet særligt udvalgt til at bidrage med værker til årets udstilling og skulle gerne inspirere det nordjyske publikum med nye kunstindtryk.

Da Kunsthal Nord er interesseret i at udvikle nye tværnationale dialoger og derved give billedkunstnere der bor eller har boet i Nordjylland, mulighed for at vise hjemegnen deres værker, er fire af de otte kunstnere nært forbundet med det nordjyske.

Udstillingens titel ”Uden Titel” er sigende for det kunsthallen gerne vil fremhæve i billedkunsten og med denne udstilling. Kunsten skal være fri for ledende fortolkninger og bestemte forståelser og dermed ikke kunne ”læses”. Kunsten skal opleves visuelt og føles uden en forudindtaget holdning som en værkstitel ofte kan medføre.

Kunsthal NORD tager med denne udstilling billedkunsten tilbage til den rene sanseoplevelse, der kræver indlevelse og bygger på beskuerens egen fortolkning - og som ikke lader sig diktere af en titel.

Collager, Kunstner: Nanna Abell

Under mit Ansigt (Video Screenshot), Kunstner: Rasmus Albertsen

Window, Kunstner: Matilde Duus

Se samtidskunstens kommende talenter fra d. 10. september til d. 23. oktober 2016 hos Kunsthal NORD 

Profilbillede: Hjort, Kunstner: Fredrik Tydén 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer