Indkøbskurven er tom.
Konkurrence: Vind billetter til filmen Om det uendelige
Konkurrence: Vind billetter til filmen Om det uendelige

KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder 5x2 biografbilletter til filmen Om det uendelige.

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de 5 heldige vindere onsdag d. 2. juni 2021, kl. 14.00.

Om filmen
Roy Andersson (’Sange fra anden sal’) vandt Guldløven i Venedig for sin seneste film, ’En due sad på en gren og funderede over tilværelsen’, og han blev belønnet samme sted for ’Om det uendelige’, som hjembragte ham Sølvløven for bedste instruktion.

Hans seneste (og muligvis også sidste) film er en på én gang sørgmunter og bevægende refleksion over menneskelivet i al dets skønhed og ondskab, pragt og banalitet. Vi flakker rundt i en drømmetilstand, blidt dirigeret af vores Scheherazade-lignende fortæller.

Undervejs møder vi bl.a. et kærestepar, der svæver over det sønderbombede Köln, en far, som bøjer sig ned i silende regn for at binde sin datters snørebånd og en besejret hær, der marcherer mod en krigsfangelejr.

’Om det uendelige’ er fortalt i instruktørens velkendte tableaustil og med hans vanlige lakoniske humor, der gør, at en Roy Andersson-film typisk konkurrerer i både komedie- og dramakategorierne, når der skal uddeles European Film Awards.

Filmen der har premiere i danske biografer d. 17. juni 2021.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Bohrsgade 43, 1799 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 5x2 biografbilletter til filmen “Om det uendelige”. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan bruges i alle biografer, der viser filmen, fra og med premieredatoen 17. juni 2021.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra den 31/5 2021 til den 2/6 2021, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer