Indkøbskurven er tom.
CHERISH i Marmorkirken forlænges
CHERISH i Marmorkirken forlænges

NYHEDER: Af Anna Cæcilia Fløche. 
25. 10. 2018. 

De seneste uger har 15.000 blomster af papir været et populært syn i Marmorkirken i København. Værkets udstillingsperiode forlænges nu til 11. november 2018.

Det er kunstneren Veronica Hodges, der står bag det populære værk Cherish. Installationen består af godt 15.000 papirblomster, der hænger fra kuplen i Frederiks Kirke - Marmorkirken, i indre København. De mange blomster er tænkt som en påmindelse om at værdsætte vores jord og skiftende årstider. Projektet tager udgangspunkt i FN´s 17 Verdensmål og de klimaforandringer der påvirker blandt andet vores årstider. I sammenhæng med udstillingen har marmorkirken præsenteret et program af koncerter, events og debatter i perioden 2. oktober – 21 oktober 2018. Selvom programmet er overstået, kan du dog stadig nå, at nyde det smukke syn af de mange blomster, frem til d. 11. november 2018. 


Foto: Magasinet Kunst. 
Cherish er blevet til i samarbejde mellem lektor Morten Meldgaard (KADK's Institut for Bygningskunst, By og Landskab), ErhvervsPhD-studerende Veronica Hodges og Marmorkirken. 

Værket kan ses i kirkens åbningstider, medmindre gudstjeneste eller lignende forhindrer det.
Gratis adgang til kirken.

Frederikskirken
Frederiksgade 4
1235 København K

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer