Indkøbskurven er tom.
Vind biografbilletter til APOLONIA APOLONIA
Vind biografbilletter til APOLONIA APOLONIA

KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder 5x2 biografbilletter til den nye danske dokumentarfilm APOLONIA APOLONIA instrueret af Lea Glob.

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de 5 heldige vindere torsdag d. 23. marts 2023, kl. 12.00.

Den 23. marts er der landsdækkende premiere på den nye danske dokumentarfilm APOLONIA APOLONIA instrueret af Lea Glob, som i 2022 vandt hovedprisen på verdens største dokumentarfilm-festival, IDFA i Amsterdam. Den spiller også på CPH:DOX i disse dage.


Stillbillede fra APOLONIA APOLONIA instrueret af Lea Glob.

Om filmen
Lea Globs gribende livfrise - optaget over en periode på 13 år - er en coming-of-age historie og et eksistentielt dyk ned i en ung kvindes tanker om seksualitet, kunst, idealisme og kærlighed, som hun udlever og justerer dem op igennem sine tyvere. Med et anakronistisk bohememiljø og det parisiske kunstakademi som bagtæppe, følger vi unge Apolonia Sokols personlige og kunstneriske udvikling, fra den tidlige pleje af et ungt talent, til hun tager springet ud i den kommercielle kunstverden.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Bohrsgade 43, 1799 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 5x2 biografbilletter til filmen ’ APOLONIA APOLONIA’. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, og kan anvendes fra og med premieredatoen.

Biografer, der viser filmen
Grand Teatret, KBH, Øst for Paradis, Århus, Café Biografen, Odense, Nicolai Bio, Kolding, Gloria, KBH, Musikteatret, Albertslund, Valby Kino, Vester Vov Vov, KBH, Empire Bio, KBH, Biffen Nordkraft, Aalborg, Kulturbiografen Frysehuset, Holbæk, Reprise, Holte, Cinema4, Skive

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra torsdag den 21/3 2023 til torsdag den 23/3 2023, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer