Indkøbskurven er tom.
Vind biografbilletter til Memoria
Vind biografbilletter til Memoria

KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder 5x2 biografbilletter til filmen ’Memoria’

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de 5 heldige vindere mandag d. 27. juni 2022, kl. 12.00.

Om filmen
I sin Cannes-belønnede første film uden for hjemlandet, udforsker thailandske Apichatpong Weerasethakul Colombias landskaber og historie gennem et unikt øje og – ikke mindst – øre.

Den britiske botaniker Jessica (Tilda Swinton) er i Colombia og er taget til Bogotá for at besøge sin søster. En nat på sit værelse vækkes hun af et højt brag. Hvor lyden kom fra, er et mysterium for hende, men som dagene går, dukker samme brag op igen og igen. Kun Jessica kan høre lyden, og i forsøget på at finde en forklaring mødes hun blandt andre med en lydtekniker, en arkæolog og en mystisk enspænder i den colombianske jungle. Der, i den tætbevoksede natur, nærmer Jessica sig langsomt en form for svar, der trækker tråde til en brutal fortid og samtidig stiller nye spørgsmål.

‘Memoria’ vandt Juryens Pris ved sidste års Cannes-festival og er instrueret af Apichatpong Weerasethakul, der også står bag film som Guldpalme-vinderen ‘Onkel Boonmee som kan huske sine tidligere liv’, ‘Cemetery of Splendour’ og ‘Tropical Malady’.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Bohrsgade 43, 1799 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 5x2 biografbilletter til filmen ’Memoria’. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, og kan anvendes fra og med premieredatoen d. 30. juni 2022.

Biografer, der viser filmen
Grand Teatret, KBH, Albertslund Biograferne, Valby Kino, Øst for Paradis, Aarhus, Nicolai Bio, Kolding, Empire Bio, KBH, Café Biografen, Odense, Kino Ro’s Torv, Roskilde, Katuaq Bio, Nuuk, Helios, Faaborg

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra torsdag den 23/6 2022 til mandag den 27/6 2022, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer