Indkøbskurven er tom.
NYHED: Grænserne mellem livet som tjener og kunstner udforskes i tre performances
NYHED: Grænserne mellem livet som tjener og kunstner udforskes i tre performances

1. juni 2021. Af Line Lund Hebbelstrup.

På Kastel Bar sætter de tre kunstnere Lotte Bækgaard, PernillePoet og Tam Vibberstoft de næste to dage fokus på den økonomiske usikkerhed, som ofte er en stor del af livet som kunstner. Som beskuer inviteres vi til at deltage i en dagligdag, der ofte består af diverse ufaglærte jobs ved siden af livet som kunstner. Trioen bruger deres baggrunde i billedkunst og scenekunst, musik og poesi, når de involverer gæsterne i udforskningen af livet som tjener og livet som performer. Til Magasinet Kunst udtaler de:

Vi er bevidst gået efter at vise vores performances på caféer tilknyttet museer, kunsthaller etc., da det understreger det prekære i vores situation og den følelse, vi kan have af at stå uden for den etablerede kunstscene.

Mens COVID-19 stadig trækker sine dybe spor gennem kulturlivet, bliver trioens budskab særlig relevant.

Det er blevet til tre performances, som udspiller sig simultant på Kastel Bar, Den Frie Udstillingsbygning, som ligger i København. Gæster kan komme og gå, som det passer i løbet af de to timer.
Det anbefales at reservere bord på info@denfrie.dk eller 28348229, hvis man vil sikre sig plads, men det er ikke et krav. Caféen tilbyder kaffe og kage. Man er velkommen til selv at medbringe mad, dog ikke drikkevarer.

Læs mere her

Praktisk

Kastel Bar, Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Pl. 1, KBH
Onsdag 2/6 kl. 16-18
Torsdag 3/6 kl. 18-20
Gratis entré

Billedet øverst: Fra Kunsten at Tjene af fotograf Mariana Gil

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer