Indkøbskurven er tom.
På forkant med amerikansk kunst
På forkant med amerikansk kunst

Af Sofie Ramji

 Vil du være på forkant med fremtidens udstillinger hos Gallery Poulsen og samtidig få et gedigent indblik i, hvad der sker i amerikansk kunst lige nu, så skal du nå at slå et smut forbi galleriet i Kødbyen inden lørdag. Der er det nemlig sidste dag for sommerens udstilling, der er et rent slaraffenland af kunst fra San Francisco og ’New Art from New York’. 

Kevin Earl Taylor, Meridian, 2018. Foto: Gallery Poulsen

De nye unge amerikanere
William Powhida er blandt andet en af de kunstnere, der kommer til at have soloudstilling i galleriet. Hans hashtag-collage #hashtags, akryl på papir sat fast på aluminium, er en smagsprøve på en af fremtidens soloudstillinger. Men også spritnye artister som San Francisco-baserede Kevin Earl Taylor, der maler undersøgende hybride landskaber, samt nye værker af Taylor Schultek fra New York, der viser en ny side af den unge kunstner.

 

Taylor Shulteks soloudstilling hos Gallery Poulsen i 2017 viste hans urbane landskaber, hvor sommerudstilling viser hans bud på et selvportræt, med det ret geniale ”A Metaphysician Caught at the Edge”, som hælder til den helt tunge klassiske malestil. Også Jud Bergeron, ligeledes San Francisco-baseret, gæster med sine figurative skulpturer. Sprængfarlige kvinder som Monica Cook gæster ligeledes det næste års program. 

Jud Bergeron, skulpturer med bl.a.Monica Cook og Taylor Schultek i baggrunden hos Gallery Poulsen. Foto: Gallery Poulsen

Once Upon a Time in America New Art from New York part IX indtil 29. 09. 2018 hos
Gallery Poulsen, Staldgade 32, Den brune Kødby, 1699 København V

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer