Indkøbskurven er tom.
Vind biografbilletter til ’Perfect Days’
Vind biografbilletter til ’Perfect Days’

KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder i samarbejde med Camera Film 3x2 biografbilletter til filmen ’Perfect Days’ instrueret af Wim Wenders.

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de tre heldige vindere mandag d. 18. marts 2024, kl. 12.00.

Om filmen
Den tyske road movie-instruktør folder sig ud i denne japanske filmperle, der stiller skarpt på dagligdagen og det stille liv. Filmen følger rengøringsassistenten Hiroyama (Kôji Yakoshi), der har sin daglige gang på Tokyos offentlige toiletter. Hiroyama er vanemennesket, der spiser det samme sted hver dag, køber brugte bøger og læser sig selv i søvn om aftenen. Filmen beskriver livet i alt sin enkelthed, når den dvæler ved Hiroyamas køreture med Lou Reed og Patti Smith på anlægget. Kôji Yakoshi tog skuespillerprisen for sin skildring af Hiroyama i Cannes, og ‘Perfect Days’ er desuden udvalgt som årets japanske Oscar-kandidat.

’Perfect Days’ har biografpremiere den 27. marts i udvalgte biografer. 

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Nikolaj Plads 26, 1067 København K, info@magasinetkunst.dk i samarbejde med Camera Film.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 3x2 biografbilletter til filmen Perfect Days. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, og kan anvendes fra og med premieredatoen.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra mandag d. 04/03 2024 til mandag d. 18/03 2024, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer