Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE - Vind biografbilletter til ’Drengen og hejren’
KONKURRENCE - Vind biografbilletter til ’Drengen og hejren’

Vind biografbilletter til ’Drengen og hejren’

KONKURRENCE: 17.01.2024
Magasinet Kunst udlodder 3x2 biografbilletter til filmen ’Drengen og hejren’ instrueret og tegnet af legenden, Hayao Miyazaki (Studio Ghibli)

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de tre heldige vindere onsdag d. 24. januar 2024, kl. 12.00.

Om filmen
Kejseren af animationsfilmen, Hayao Miyazaki, er klar med sin seneste (og formodentlig sidste) film – kronen på værket efter en lang og fantastisk karriere i filmens tjeneste. ’Drengen og hejren’ byder på alt, hvad man kan forvente fra Miyazakis hånd: Animation fra allerøverste hylde (og som altid håndtegnet), et gribende og medrivende menneskeligt drama og masser af udflugter ind i en fortryllende eventyrverden, som kun Miyazaki kan kreere dem – med inspiration fra den japanske mytologi og med tråde tilbage til mesterværker som ’Chihiro og heksene’. I tilgift er ’Drengen og hejren’ den efterhånden 82 år gamle mesters mest personlige film til dato.

’Drengen og hejren’ har biografpremiere den 8. februar i udvalgte biografer
Se traileren her
Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Nikolaj Plads 26, 1067 København K, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 3x2 biografbilletter til filmen Drengen og hejren. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, og kan anvendes fra og med premieredatoen.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra onsdag d. 17/01 2024 til onsdag d. 24/01 2024, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer