Indkøbskurven er tom.
Museum Jorn - ny direktør
Museum Jorn - ny direktør

NYHED:
16.01.2024

Skovgaard Museets leder, Christian Kortegaard Madsen, bliver ny direktørfor Museum Jorn.


Museum Jorn har ansat Christian Kortegaard Madsen som direktør. Fra 1. april afløser han Julie Rokkjær Birch, der tiltræder som direktør for Den Gamle By i Århus.

Christian Kortegaard Madsen er 38 år og uddannet i kunsthistorie ved Århus Universitet og Københavns Universitet. Han er leder på Skovgaard Museet i Viborg, bestrider flere bestyrelsesposter, og har tidligere været ansat som museumsinspektør ved Sorø Kunstmuseum, Johannes Larsen Museet i Kerteminde og senest ved Museum Jorn, hvor han markerede sig med udstillingssuccesser som Art Strikes Back (2019) og Miró & Jorn (2021).

Formand for Museum Jorns bestyrelse, Hanne Bæk Olsen, oplyser, at Christian Kortegaard Madsen i sit virke på Skovgaard Museet har vist stærke evner som leder. Han har drevet Skovgaard Museet visionært og ansvarligt og opnået målbare resultater – ikke mindst i forhold til besøgstal og økonomi.

Hanne Bæk Olsen udtaler: ”Christian Kortegaard Madsen har styr på sin kunstmuseale værktøjskasse, og han har indgående kendskab til Museum Jorn, til samlingen, arkiverne, museets internationale netværk og dets medarbejdere og
frivillige. Han kender dets styrker og svagheder, og han har sågar tidligere været med ved bordet i arbejdet med et nyt Museum Jorn.”

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer