Indkøbskurven er tom.
Chart 2022.
Chart 2022.

MESSE: Af Tina Kristensen
22.08.2022.

Den 26.-28. august løber CHART af stablen for tiende gang. 38 gallerier fra de nordiske lande deltager med mere end hundrede forskellige kunstnere der arbejder inden for mange forskellige genrer. Traditionen tro byder CHART på et stærkt program med talks, performances, film-screeninger og kunstinstallationer.

Arkitektur i gården
Igen i år kan man se finalisterne til CHART Architecture. Her har man inviteret nyuddannede arkitekter, designere og kunstnere til at byde ind med idéer til midlertidige pavilloner på Charlottenborg under temaet ‘Bio Architecture’. I Charlottenborgs gård kan man se de 5 finalisters pavilloner realiseret.  


CHART Courtyard. Foto: David Hugo Gabo 

CHART i Tivoli
Festlighederne foregår mestendels på Kunsthal Charlottenborg, men for at markere 10års jubilæet, lancerer CHART i år en udstilling i Tivoli bestående af installationer og videokunst, placeret forskellige steder i haven. Værkerne forholder sig aktivt til Tivolis betydning og 15 kunstnere har bidraget med stedsspecifikke installationer og videoprojektioner. Blandt de deltagende kunstnere er John Kørner, Esben Weile Kjær, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Austin Lee og Nanna Abell m.fl..


Stemningsbillede fra Tivoli. Pressefoto.
Kåre Frang, Attachments, 2021, Skulptur i håndmalet Jesmonite, silikone, lim, epoxy, lak 66 x 65 x 37 cm. Venligst udlånt af kunstneren og Lagune Ouest, København 

Læs mere om CHART i Tivoli her:

CHART Book Fair
I Charlottenborgs historiske festsal finder man en lille verden i sig selv, når CHART Book Fair sætter kunstbogen i centrum. Også her finder man et program med performances og events og ikke mindst nylancerede bogværker.

CHART Book Fair 2021, Photo by Niklas Adrian Vindelev

Læs mere om CHART Book Fair her:

Talks, performances og events i gården er tilgængelige for alle – resten af programmet kræver billet til CHART 2022. Find det fulde program her.

Åbningstider
26. august: 11-19 (gården er åben til 23)
27. august: 11-18 (gården er åben til 23)
28. august: 11-17

Hele programmet er tilgængeligt på CHARTS website.

Billede øverst: CHART Courtyard. Foto: David Hugo Gabo.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer