Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE: Vind til filmen 'Sommeren ’85'
KONKURRENCE: Vind til filmen 'Sommeren ’85'

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de 5 heldige vindere mandag d. 9. august 2021, kl. 12.00.

Om filmen:
'Sommeren ’85' er et lidenskabeligt drama svøbt i en nostalgisk brise fra Normandiets kyst. Den skibbrudne Alexis reddes heltemodigt af den lidt ældre David. Alexis har mødt sine drømmes bedste ven, men vil drømmen vare længere end én sommer, sommeren ’85?

Den franske veteran François Ozon ('Selv i de bedste hjem', 'Frantz', 'Gud være lovet') har instrueret 'Sommeren ’85', der var udtaget som del af det officielle festivalprogram på Cannes Festivalen i 2020.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Bohrsgade 43, 1799 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 5x2 biografbilletter til filmen 'Sommeren ’85'. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, fra og med premieredatoen d. 19. august 2021.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra tirsdag den 3/8 2021 til mandag den 9/8 2021, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer