Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE: VIND LEGO ART!
KONKURRENCE: VIND LEGO ART!

STOR KONKURRENCE.
NB: Konkurrencen er slut, VINDEREN ER NU FUNDET.
Tillykke til Sarah

VIND LEGO® Art sæt - Andy Warhols Marilyn Monroe!
Tilmeld dig lodtrækningen ved at like konkurrenceopslaget på vores Facebookside
Vi trækker en vinder d. 21. august kl. 10.00, og den heldige får direkte besked.
Læs konkurrencebetingelserne nederst på siden.

Omtale.
Af Tina Kristensen. 07.08.2020.

Byg dit eget LEGO kunstværk
Så er LEGO på banen med et spritnyt byggesæt til de kunstglade kreative voksne. Med motiver hentet fra Marvel, Star WarsTM og berømte kunstværker er LEGOS Art sæt designet til voksne med en forkærlighed for popkunst, og giver kreative voksne mulighed for at omdanne deres passion til kunst.

Pressefoto (c) LEGO.

Med LEGO Art sæt bliver tomme byggeplader transformeret til kunstværker ved hjælp af små LEGO klodser. Hvert sæt kan bygges på en række forskellige måder, så man kan få et personligt udtryk. Alle fire nye sæt kommer hver med en unik signatur LEGO element og et nyt ophængselement, der gør det let at hænge kunstværket op.

Som et supplement til byggeoplevelsen får man også et soundtrack med. Her er der spændende anekdoter fra skaberne bag Iron Man og Star Wars og eksperter i Warhol og The Beatles alt efter hvilket sæt du har mellem hænderne selvfølgelig. Soundtrackene dykker ned i den inspiration, der ligger bag hvert design, så man får virkelig mulighed for at fordybe sig i projektet.

Pressefoto (c) LEGO.

Så hvis du er ved at være træt af puslespil og trænger til nye udfordringer, så er det måske præcist sådan et sæt, du har brug for, når du skal koble fra i en travl hverdag.

Pressefoto (c) LEGO.

Fakta:

LEGO® Marvel Studios Iron Man vil udelukkende være tilgængeligt i LEGO Retail butikker og på LEGO.com. De tre øvrige sæt er tilgængelige hos detailhandlere globalt fra 1. august 2020 eller fra 1. september 2020 i USA.

  • LEGO® Andy Warhols Marilyn Monroe – Pop art fans kan genskabe Andy Warhols berømte lyserøde grafiske portræt af Marilyn Monroe fra 1967, eller de kan vælge en af de tre øvrige farvekombinationer. Nu kan kunst- og designentusiaster hente inspiration ved at lytte til beretninger om Warhol fortalt af de eksperter, der kender ham bedst.

  • LEGO® The Beatles – Beatles fans får mulighed for at udsmykke hjemmet med et portræt af deres yndlings bandmedlem, hvad enten der er tale om John Lennon, Sir Paul McCartney, George Harrison eller Sir Ringo Starr. Fra hvert sæt kan man skabe et unikt portræt eller samle fire og udstille alle bandmedlemmerne side om side. Fans kan nyde det medfølgende soundtrack og lytte til musik og fortællinger om bandet, mens de bygger.

  • LEGO® Marvel Studios Iron Man – Fans af Marvel-universet kan nu styrke deres superhelt med en MARK III, HULKBUSTER MARK I eller MARK LXXXV panserdragt og lytte til det medfølgende soundtrack med fortællinger fra Marvel-eksperter. Kombiner tre sæt for at skabe det ultimative Iron Man kunstværk.

  • LEGO® Star Wars™ The Sith™ – Med dette 3-i-1 portrætsæt fra en fjern, fjern galakse kan voksne fans hylde Kraftens mørke side med Darth Vader™, Darth Maul™ og Kylo Ren™ eller kombinere tre sæt og skabe den ultimative Darth Vader™ vægkunst. Det medfølgende soundtrack sikrer, at Kraften er med fans, mens de skaber deres helt eget kunstværk og lytter til lydspor fra filmene og sjove fortællinger fra skaberne bag Star Wars™.

Alle færdigbyggede produkter måler over 40 kvadratcentimeter og har en vejledende udsalgspris på DKK 1.099,00.

_______

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Bohrsgade 43, 1779 KBH V, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid. Præmien sendes ikke til adresser udenfor Danmark.   

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 1 LEGO Art sæt: LEGO® Andy Warhols Marilyn Monroe. Der udloddes 1 præmie. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Sættet sendes direkte til vinderen. OBS. Vi sender ikke præmier til adresser uden for Danmark. Ansatte på Magasinet Kunst må ikke deltage.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra den 7/8 2020 til den 21/8 2020 kl. 10.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst.

 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer