Indkøbskurven er tom.
North Kunstmesse 2019: Kunst tilgængeligt for alle
Udstillinger & Omtaler

North Kunstmesse 2019:d. 6-8. september 2019

Af Lærke Helene Askholm

I parkeringshuset under Musikkens Hus i Aalborg åbner North Kunstmesse dørene op for et kæmpestort og varieret kunstudbud fra d. 6. til 8. september.

Det er fjerde år i træk, at messen afholdes og anden gang, den bliver præsenteret i de meget markante underjordiske rammer med rå betonvægge og slidte gulve, og igen i år er der fri entré. De mange vidt forskellige kunstværker udgør i deres samspil en overraskende dynamik i den varierede belysning, og helhedsoplevelsen bliver uden tvivl ligeså vild og dragende som sidste år, hvor North Kunstmesse bugnede af flotte kontraster og spændende sammensætninger. Der ventes omkring 15.000 besøgende, og der vil være kunst for enhver smag og pengepung, når de 22 gallerier sælger kunstværker i form af malerier, skulpturer, litografier og meget mere. Der er dermed igen tale om en meget folkelig begivenhed, hvilket er hele grundtanken bag messen:

 ”Kunst kan være lige så folkeligt som en cowboytoast”, fortæller Kent Wolfsen der er initiativtager til North, og han uddyber, at det er vigtigt for North at bryde med normerne og gøre kunst tilgængeligt for alle.

 


North Messe. Foto: Leveret af galleri wolfsen.

 


North Messe. Foto: Leveret af galleri wolfsen.

 

North Kunstmesse har massiv opbakning fra det lokale erhvervsliv, og publikum kan opleve værker af en lang række både kendte og nye kunstnere - blandt andre af Asger Jorn, Michael Kvium, Julie Nord, Ole Ahlberg og Leif Sylvester.

Besøg North Kunstmesse 2019:d. 6-8. september (fredag fra kl. 14 – lørdag og søndag fra 11-17) i parkeringskælderen under Musikkens Hus i Aalborg, Nyhavnsgade 21.

 


North Messe. Foto: Leveret af galleri wolfsen.


Frans Smit, 24x20cm, 2019, olie på lærred. Foto: Leveret af galleri wolfsen.

 


North Messe. Foto: Leveret af galleri wolfsen.

 


Hans Henrik Fischer, The Burning Ritual, 120x150cm, 2019, akryl på lærred. Foto: Leveret af galleri wolfsen.

 


North Messe. Foto: Leveret af galleri wolfsen.

 


Kirsa Andreasen, 90x100cm, 2019. Foto: Leveret af galleri wolfsen.

 


Ole Tonsgaard, 41x33cm, Herrens Veje. Foto: Leveret af galleri wolfsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Ingen kommentar mulig