Indkøbskurven er tom.
En skytsengel springer ud – ny kampagne af Jens Galschiøt
En skytsengel springer ud – ny kampagne af Jens Galschiøt

NYHEDER af Lærke Helene Askholm

D. 02/05/18

I forlængelse af den populære Fuckfingerkampagne har billedhuggeren Jens Galschiøt nu søsat dens modstykke i form af en skytsengelkampagne ud fra sin skytsengelskulptur, kaldet `En skytsengel springer ud´. Kampagnens udformning er den samme som før, hvor interaktion i konkurrencen sker via kommentarer og videoer på Galleri Galschiøts Facebookside. Den første video blev lagt ud i forgårs d. 30. april, og lodtrækningen sker i en livevideo d. 5. juni. 

Hvor det før var muligt at argumentere for at nogen eller noget fortjente en fuckfinger, så handler det denne gang om at sende kærlighed og opbakning videre til de mennesker, som skaber positive projekter, store som små, rundt omkring i landet. Det kan derved igen være tale om alle mulige slags scenarier, der trækkes frem som grunde, og Jens vil igen være brevkasse-vært og løbende zoome ind på et udpluk af de mange inspirerende kommentarer i debatten.

Jens Galschiøt fortæller om skulpturen 'En skytsengel springer ud'. Foto: fra Galleri Galschiøts Facebookside

Selv fortæller Jens, at han fik ideen til skulpturen, da han ønskede at hylde en mand, der i hans øjne har gjort en masse godt for det danske samfund, og dermed er det gode eksempel og ønsket om at hylde hinanden nu givet videre til os andre. ”Det handler om den positive vinkel på historien, om kærligheden og støtten til de mennesker som prøver noget nyt”, fortæller Jens. Han uddyber også, at han har lavet 100 eksemplarer, og at præmien denne gang består at to skulpturer til en samlet værdi af 5800 kroner – én til den som skriver begrundelsen i kommentarfeltet og én til den som hyldes.

Link til facebooksiden: https://www.facebook.com/Galleri-Galschi%C3%B8tJens-Galschi%C3%B8t-253793748077349/ 

 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer