Indkøbskurven er tom.
Invitation til TRAVERS – kunsten på tværs
Invitation til TRAVERS – kunsten på tværs

OPEN CALL. 
PRESSEMEDDELELSE.
28.06.2018.

Er du forfatter, musiker, billedkunstner, designer, arkitekt, koreograf eller noget helt syvende, og kunne du tænke dig at udvikle kunstprojekter i et mix med andre kunstarter? Den 30. august 2018 åbner tilmelding til et storstilet, tværkunstnerisk projekt TRAVERS, støttet af Statens Kunstfond. TRAVERS er for alle kunstnere, der ønsker at arbejde på tværs af kunstarterne.

Projektet TRAVERS henvender sig til alle udøvende såvel som skabende kunstnere og andre aktører inden for kunstens verden, der ønsker at være med til at udvikle og udvide den kunst, der går på tværs af kunstarterne. Fra sommeren 2018 til sommeren 2020 tilrettelægger TRAVERS workshops, symposier, readings, showcases og saloner, hvor en lang række banebrydende kapaciteter fra ind- og udland vil zoome ind på forskellige indgange til det tværkunstneriske samarbejde.

Kunsttræf på Glyptoteket
Første stop i TRAVERS bliver i dagene 26. november til 2. december, hvor kunstnere får mulighed for at arbejde på tværs af kunstarter i workshops og andre samarbejdsformater på Glyptoteket i København. Målet med det første træf er at gå på opdagelse i de fantastiske skæbnefortællinger, der gemmer sig blandt statuerne og at udforske, hvordan genfortælling af fortællingen kan skabe udgangspunkt for nye dramatiske værker. Hvad kan fortidens massemordere, magtmennesker, myter, myriader eller muser bruges til i dag, og hvad sker der, når kulturarvens spøgelser møder virkeligheden på museet?

Ugens program bliver rammesat af danske og internationale kunstnere, som er optaget af genfortællingens tematik, og som på Glyptoteket vil arbejde på lige fod med workshopdeltagerne og stille sig selv til rådighed for deres processer og idéudvikling.

Ugen byder også på et pakket sideprogram for offentligheden med gæsteoptrædener og afsluttes lørdag den 2. december med en heldags showcase, hvor publikum og alle involverede aktører får indblik i de spirende tværkunstneriske fortællinger, der er opstået på Glyptoteket.

Vil du være med? Open Call 30. august

Programmet for TRAVERS bliver offentliggjort den 30. august med et Open Call, hvor alle professionelle kunstnere kan ansøge om at deltage.

Se TRAVERS invitation

Foto: Kim Nilsson.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer