Indkøbskurven er tom.
Burkaløb på folkemødet
Burkaløb på folkemødet

OMTALE: Af Lærke Helene Askholm 04/06/2018.

I forlængelse af de meget populære kampagner, henholdsvis F…finger-kampagnen og skytsengel-kampagnen (som afsluttes i morgen d. 5 juni), så er der nu lagt op til en kampagne, der, som noget nyt, også indeholder en stor happening i form af et Burka-nøgenløb på det snarlige Folkemøde på Bornholm (fra d. 14.  til d. 17. juni).

Akkurat som de andre Galschiøt-kampganer er der også denne gang tale om en konkurrence, hvor man kan vinde en bronzeskulptur ved at dele og kommentere videoen fra d. 30. maj på Galleri Galschiøts facebookside. Skulpturen er en burkaklædt person - måske Jens selv, det vides ikke, men i videoen, der indtil nu er delt langt over 3000 gange, er han selv iført burka.

Jens fortæller, at den her kampagne er udsprunget som en reaktion på alle de mange forbud og regler, der opstilles for, hvordan og hvorledes vi må være til stede og tage os ud. Derfor er kampagnen meget præcist døbt derefter og går under titlen: ”F… for lidt og for meget”.

Jens forklarer, at de fra Galleriets side selvfølgelig ikke aner, hvordan politiet eller folk på Folkemødet reagerer, da både nøgenhed og burkaer er ramt af forbud, hvorved det må forventes at være dobbelt ulovligt. ”For at komme væk fra happeningen, må deltagerne enten gå nøgne eller i deres burka, og det bliver derfor interessant at se, hvad der er værst ifølge loven – mon det er burka eller nøgenhed?”, forklarer Jens og uddyber, at ingen jo ved, hvad deltagerne kan finde på af sjove poses i den nøgne burka-blanding, hvor der jo nemt lige kan løftes op og vises et ben eller en balle.

”Alle der har interesse i at deltage, kan henvende sig på vores mail eller ringe til os, og i den proces må man også, inden man går 100% burka, skrive under på en erklæring om vilkårene for deltagelse i løbet. Man skriver blandt andet under på, at det er ok, at vi sender live på facebook, så hele verden kan følge med i løbet”

Link til mere info om ”F… for lidt og for meget

Foto: Venligst udlånt af Galleri Galschiøt.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer