Indkøbskurven er tom.
Åbningsfest for Art Week 2018
Åbningsfest for Art Week 2018

OMTALE af Mads Tamborg

22/05/18

Fra i dag tirsdag, åbner Art Week for sjette år i træk op for et spækket festivalprogram, der byder på mere end 66 forskellige kunstoplevelser afholdt i samarbejde med knap 60 Københavnske museer, gallerier, kunsthaller og projektrum. Her kan man blandt andet opleve guidede kunstture i byens kanalbåde, kunst i Københavns metro og åbninger, talks og særudstillinger, der er skabt udelukkende til festivalugen. Art Week 2018 afholdes af Kunsten Media Fonden, som også står bag web-kunstmagasinet Kunsten.nu.

Åbningen af dette års festivalprogram markeres i aften med et stort åbningsarrangement i Kunsthal Charlottenborgs gårdområde og på Apollo Bar. Baren danner i år ramme om festivalens Art-Bar program, hvor gæster har mulighed for at deltage i en række gratis kunstarrangementer i uformelle omgivelser. Under åbningsfesten kan man blandt andet opleve Den Kongelige Ballets Corpus Dansekompagni opføre den to timer lange performance One One One, hvor publikum inddrages som aktive deltagere under forestillingen, samt et DJ-sæt af DJ HVAD/aka Kid Kishore og et kurateret filmprogram med forskellige kunstfilm, der vises i kunsthallens mellemdæk. Arrangementet starter i dag kl. 18.00 med åbningstaler fra Københavns Kulturborgmester Niko Grünfeld og Programdirektør for Art Week Christina Wilson, og under arrangementet vil der være mulighed for at købe mad og drikkevarer.

Art Week er en festival der samler og formidler samtidskunst på tværs af hele den danske kunstscene. Her kan man gå på opdagelse i et bredt udsnit af de aktører, der er med til at forme den danske scene for samtidskunst, og lade sig udfordre og inspirere af en lang række kunstoplevelser. Festivalen giver et varieret indblik i nyere tendenser inden for dansk samtidskunst og programmet indeholder aktiviteter, der henvender sig til både kunstfaglige såvel som kunstinteresserede.  

Art Week løber af stablen frem til den 27. maj i år.

Følg linket for at se festivalens fulde program: https://artweek.nu/datoer/ 

 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer