Indkøbskurven er tom.
Internationalt anerkendt fotokunst skal under hammeren hos Bruun Rasmussen
Internationalt anerkendt fotokunst skal under hammeren hos Bruun Rasmussen

NYHED af Sabina Pedersen Hvass, 1. marts 2016

I auktionssalen hos Bruun Rasmussen i Bredgade, København, sættes der fokus på ny nordisk fotokunst onsdag den 9. marts, hvor værker af internationalt anerkendte nordiske kunstnere skal under hammeren.

Samtidens fotokunst har på det seneste fået bemærkelsesværdig opmærksomhed på de nationale scener, som for eksempel på den førende kunstmesse Art Herning. Nu kan Bruun Rasmussen præsentere det til dato størst samlede udbud af moderne, nordisk fotokunst på deres auktioner.

Ifølge leder for fotokunst hos Bruun Rasmussen, Christina Almlund, er den nye nordiske fotokunst kendetegnet ved en stor bevidsthed både om fotografiets begrænsninger samt dets muligheder for at præge et værks tematik og udtryk. Kunstnere, der understreger det er bl.a. Per Bak Jensen, Olafur Eliasson, Pertti Kekarainen, Adam Jeppesen, Astrid Kruse Jensen og Ebbe Stub Wittrup, der på hver deres måde kræver noget af beskueren.

Auktionen over fotografierne foregår onsdag den 9. marts hos Bruun Rasmussen i Bredgade 33, København K. Se alle fotografierne, der skal under hammeren her.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer