Indkøbskurven er tom.
Marie Nipper på Tate Liverpool
Marie Nipper på Tate Liverpool

NYHED. 23.09.2015. 

ARoS’ overinspektør er blevet tilbudt en stilling som Senior Curator på det betydningsfulde museum Tate Liverpool.

I 2008 tiltrådte Marie Nipper som museumsinspektør på ARoS og fire år efter blev hun forfremmet til overinspektør – og med god grund. Hun har blandt andet haft fingrene i uforglemmelige udstillinger som ”TAL R - THE VIRGIN” og Jeppe Hein-udstillingen ”Sense City” og har uden tvivl været medvirkende til at ARoS i dag er et kunstmuseum, der er helt i front.

”Vi er meget glade på Marie Nippers vegne, og vi er stolte over, at et betydningsfuldt museum rekrutterer fra ARoS. Vi er selvfølgelig kede af at miste så dygtig en medarbejder, men vi ønsker hende held og lykke med det nye job. Personlig har jeg stor forståelse for, at hun tager imod denne type udfordring”, siger Erlend G. Høyersten, museumsdirektør, ARoS, der må vinke farvel til den talentfulde Nipper.

Om sin nye stilling og om sin tid på ARoS siger Marie Nipper:

”Jeg har været meget glad for min tid på ARoS, og jeg er stolt af at have været en del af det store hold, der har skabt den succes, som museet er i dag. Derfor er det også vemodigt at skulle sige farvel til ARoS. Samtidig er jeg spændt på de nye udfordringer, som venter mig på en af verdens største museumsinstitutioner, og jeg ser frem til jobbet som Senior Curator på Tate Liverpool”.  

Og så går jagten ellers ind på en ny overinspektør til ARoS. Stillingen ventes besat til januar 2016.

Læs mere om Tate Liverpool her

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer