Indkøbskurven er tom.
Oplev dansk samtidskunst i Beijing
Oplev dansk samtidskunst i Beijing

NYHED: af Mette Møbjerg 

13. april 2018

I april måned er otte danske samtidskunstnere rejst til Beijing for sammen at skabe udstillingen ‘Respons’ i I:project Space. Udstillingen har primært til formål at oprette en dialog mellem de to kulturer. 

Udstillingen ‘Respons’ får officelt premiere den 28. april på I:project Space i Beijing, men det kinesiske publikum har fra den 13. april mulighed for at besøge udstillingen, mens den bliver skabt af de otte kunstnere: Rikke Ehlers Nilsson, Maj Horn, Johannes Sivertsen, Ditte Soria, Nanna Lysholt Hansen, Astrid Myntekær, Sif Hedegård, Scott William Raby. 

Under fremstillingsprocessen bliver der afholdt diverse sociale arrangementer med de danske kunstnere, hvor de vil prøve at skabe en dialog med deres kinesiske publikum. Publikummet har derved mulighed for, i form af deres respons, at påvirke projektet mens det er under udvikling.

Udstillingens primære formål er derfor at igangsætte en dialog med det kinesiske publikum og samtidskunstnere, hvor der forhåbentligt bliver oprettet personlige forbindelser og kontakter, som kan danne baggrund for et fremtidigt samarbejde. 

INFO:

I:project Space                    

BanQiao Hutong 10, Bei Xin Qiao                      

100007 Beijing, China                                                                        

http://yi-projectspace.org/ 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer