Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE - Vind Stelton julepynt
KONKURRENCE - Vind Stelton julepynt

VINDEREN ER FUNDET: Tillykke til Finn Møller.

Nu nærmer julen sig med hastige skridt! Der skal købes gaver, drikkes gløgg og hygges i hvidt. Når juleaftensdag er kommet og det smukke juletræ skal pyntes, så kan du måske klæde det i Stelton.

Magasinet Kunst udlodder fem Nordic ornamenter fra Stelton. Deltag i konkurrencen ved at like vores konkurrence-opslag på Facebook, så trækker vi en heldig vinder mandag d. 12. december 2016 kl. 12.

 

Stelton julepynt
Stelton har med sin Christmas Collection skabt fine og simple ornamenter til juletræet, til vinduet eller til julebordet. Julepynten er designet af Nordentoft og Secher Kau, og er nyfortolkninger af tre klassiske jule-symboler: Hjertet, stjernen og englen. De er lavet i både hvid keramik og gylden messing.

Stelton blev stiftet for 50 år siden af de to soldaterkammerater Niels Stellan Høm og Carton Madelaire. Tilsammen blev deres navne til Stelton - Stellan og Carton.

De skabte et handelsfirma sammen, og da de senere overtog ”Dansk Rustfrit”, som lavede service i rustfrit stål, kom der skub i forretningen. Deres skåle solgte som varmt brød, og snart kom de også til det store udland, helt over til USA.

I dag producerer firmaet det meste til køkken og bolig, og altså også pynt til den søde juletid.

 

Magasinet Kunst ønsker alle en glædelig jul!

 

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

 

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Amagertorv 9, 1160 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid. Præmier kan desværre ikke sendes til adresser udenfor Danmark.   

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af fem Nordic ornamenter fra Stelton. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien sendes direkte til vinderen. OBS. Vi sender ikke præmier til adresser uden for Danmark.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra den 1/12 2016 til den 12/12 2016 kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer