Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE - Vind dvd med filmen Den Lille Prins
KONKURRENCE - Vind dvd med filmen Den Lille Prins

Kom med på en fantastiske rejse rundt i universet med Den Lille Prins, hvor vi stifter bekendtskab med livets store spørgsmål; kærligheden, livet, døden og overgangen fra barn til voksen. Magasinet Kunst udlodder 3 DVD’er med animationsfilmen ”Den Lille Prins”.

Deltag i konkurrencen ved at like vores konkurrence-opslag på Facebook, så trækker vi de 3 heldige vindere mandag d. 24. oktober 2016, kl. 12.00.

 

Den Lille Prins
Den elskede historie om den lille prins fra asteroide B612, der forklarer fortælleren, Piloten, om livets store mysterier, er stadig den dag i dag udødelig. Den franske forfatter Antoine de Saint-Exupéry skrev bogen i 1943, og har fornøjet både store og små siden.

Denne animationsfilm, af samme navn som bogen, er inspireret af den klassiske historie, men den er skabt med en rammefortælling, der foregår år efter bogens begivenheder.

Historien kredser om den lille pige, der har glemt barndommen og skubbes ud i voksenlivet af sin skemalæggende mor. Hun har glemt, hvad det vil sige at være et barn, og hvirvles ind i en voksenverden, hun er alt for ung til.

Men en dag møder hun naboen, Piloten, der for mange år siden mødte Den Lille Prins, og han fortæller pigen om en forunderlig verden. Nu begynder en magisk rejse, hvor den lille pige lærer betydningen af barndommen og det at følge sit hjerteslag. For det er kun med hjertet, man kan se klart.

Filmen er skabt af den amerikanske instruktør Mark Osborne, der også står bag Kung Fu Panda og Svampebob Firkant filmen. Den Lille Prins er produceret med en blanding af animationselementer og stop-motion virkemidler, for at skellet mellem pigens og prinsens verden er ekstra tydeliggjorte. Osborne har selv udtalt, at han gerne ville have, at filmen virker på flere niveauer, præcis som bogen gør, hvilket de visuelle virkemidler er med til at understrege.

Filmen kan ses med danske stemmer såvel som engelske, og af danske skuespillere i filmen kan nævnes Waage Sandø, Trine Pallesen og Mikkel Boe Følsgaard.

Det er en film for både store og små, men frarådes dog de allermindste.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Den Lille Prins/The Little Prince, Instruktør: Mark Osborne. Forfattere: Irena Brignull, Bob Persichetti, Antoine Saint-Exupéry.

 

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Amagertorv 9, 1160 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid. Præmier kan desværre ikke sendes til adresser udenfor Danmark.   

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af en DVD med filmen “Den Lille Prins”. Der udloddes 3 stk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. DVD'en sendes direkte til vinderen. OBS. Vi sender ikke præmier til adresser uden for Danmark.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra den 17/10 2016 til den 24/10 2016 kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer