Indkøbskurven er tom.
Konkurrence - Vind biografbilletter til The Neon Demon
Konkurrence - Vind biografbilletter til The Neon Demon

KONKURRENCE: Magasinet KUNST udlodder 10x2 biografbilletter til The Neon Demon.

KONKURRENCEN er slut. Vinderne er: Siw Aldershvile Nielsen, Amalie Marie Lausten, Ole juhl, Blake Mordala, Thomas Riis Jensen, Louise Chili, Sofie Skaú Jepsen, Kaja Højgaard, Tanja Dyberg og Oliver Morgan.

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de 10 heldige vindere mandag d. 6. juni 2016, kl. 12.00. (Konkurrencen er slut)

The Neon Demon

Nicolas Winding Refn er kendt for nuanceret at skildre protagonister i voldlige miljøer, gennem et originalt og æstetisk udtryk. Han står blandt andet bag “Pusher” trilogien, Tom Hardys gennembrudsfilm “Bronson” og “Valhalla Rising” der fulgte en stum Mads Mikkelsen i halvanden time. De seneste film fra Refn er “Drive” og “Only God Forgives”. der stadigvæk udstiller volden, men med en ny forførende visuel tilgang.

Med “The Neon Demon” fortsætter Refn med at udvikle den sanselige visualitets palette, når han bevæger sig ind i den glamourøse modelverden, der måske ikke er så glamourøs endda.

I filmen følger vi den unge kvinde, Jesse (Elle Fanning) der flytter til Los Angeles for at forfølge sin drøm om at blive fotomodel. Hun bliver spottet af en af de førende modelagenter (Christina Hendriks) og efter en succesfuld prøveskydning, tager hendes karriere fart. Hendes succes og popularitet trues dog af hendes misundelige konkurrenter, der i jagten på at opnår det ultimative perfekte og fravriste Jesse hendes plads på toppen, ingen midler skyr.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.


The Neon Deamon, Nicolas Winding Refn.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet KUNST, Amagertorv 9, 1160 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet KUNST, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 10x2 billetter til filmen “The Neon Demon”. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra den 2/6 2016 til den 6/6 2016 kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet KUNST.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer