Indkøbskurven er tom.
Konkurrence - Vind biografbilletter til Heart af a Dog
Konkurrence - Vind biografbilletter til Heart af a Dog

KONKURRENCE: Magasinet KUNST udlodder 3x2 biografbilletter til Heart of a Dog.

Konkurrencen er nu slut. Vinderne er Inger Hindhede KjærTroels Laursen og Inge Tranter

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de tre heldige vindere mandag d. 30. maj 2016, kl. 12.00

Heart of a Dog.
Laurie Andersons film 'Heart of a Dog' er hendes første siden koncertfilmen 'Home of the Brave' fra 1986. Filmen foregiver at handle om New York-kunstnerens terrier, men undervejs kommer vi meget videre omkring i et filmessay, hvor instruktøren humoristisk og indsigtsfuldt reflekterer over liv, død og kærlighed, konsekvenserne af 11. september, NSA, Wittgenstein og Den Tibetanske Dødebog. Og meget mere.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

KONKURRENCEREGLER:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet KUNST, Amagertorv 9, 1160 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet KUNST, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 3x2 billetter til filmen ”Heart of a Dog”. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen..

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra den 27/5 2016 til  den 30/5 2016 kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet KUNST.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer