Indkøbskurven er tom.
Formland – Trends og tendenser
Formland – Trends og tendenser

Af Tina Kristensen.
17.08.2018.

502 udstillere er med på dette efterårs Formland i Herning – den store interiør- og designmesse som lige nu fylder Herning Messecenter med nye kollektioner.

Anders Lund Madsen (trendsetter?) åbnede i går festlighederne og var derefter moderator ved en designtalk om emnet ”Main eller mainstream”.  Som altid var han interessant at høre på, når han med lige dele alvor og spas fik snakken til at flyde. Og så var Formland ellers sparket godt i gang.

Under messen er der kreative workshops og branchens eksperter fortæller om forskellige emner. Influenter af forskellig art er inviteret til at fortælle om tidens trends inden for området, blandt andet Louise Byg Kongsholm, der er forfatter og ejer af pej-gruppen, der siden 1975 har formidlet viden om tidsånd, trends og forbrug til aktører i livsstilsbrancherne.

Eclipse, CoolSnowGlobes. 

Formland bryster sig af at tiltrække mangt en udenlandsk indkøber, og det må da også være en kæmpe fordel for disse, at kunne tage pulsen på (og indkøbe) nyt, uden at skulle rejse rundt i det ganske land.

Messen byder på 24 foredrag, en masse aktiviteter og ikke mindst 502 udstillere; kreative iværksættere, store leverandører i interiør- og designbranchen, aktører inden for isenkram- og belysningsbranchen og det løse. Vi var på jagt efter de mere kreative/kunstneriske af slagsen, og der var nogle fine indslag på den front.

Blandt andet kan man opleve UMAGEs smukke lamper, STOFF Nagels skulpturelle lysestager og MUUBS møbler. 


MUUBS. Pressebillede.

STOOF Nagel. Foto: Nicoline Olsen.

UMAGE, Formland august 2018. Foto: Magasinet Kunst.

Julesæsonen nærmer sig, så der er selvfølgelig også noget til de juleglade, blandt andet det berlinbaserede Formesberlins fine træ-julekort og ditto kasser med miniaturedyr.

formesberlin, Formland august 2018. Foto: Magasinet Kunst.

Havde vi haft en dag eller to mere til at nørde igennem i de mange haller, kunne vi sikkert have gravet endnu flere kreakunstneriske design- og interiøroplevelser frem

Formland finder sted i Messecenter Herning d. 16.-19. august 2018

Profilbillede: MUUBS. Pressebillede.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer